U SUSRET OTVARANJU ŠOPING PARKA U KRUŠEVCU

Pre nekoliko godina u Kruševcu je postavljena maketa Aviona, koji predstavlja simbol novog stambeno-poslovnog kompleksa “Aerodrom” čime su i otpočeli radovi na izgradnji i urbanizaciji novog naselja. S tim u vezi, Javno-komunalno preduzeće “Kruševac” angažovano je na ovoj lokaciji, gde radnici komunalnog preduzeća trenutno rade na uređenju prostora u čijoj se neposrednoj blizini nalazi i novi tržni centar Nepi koji će biti otvoren do kraja meseca.

 

 

Datum svečanog otvaranja Kruševac Shopping Parka zakazan je za 26. septembar 2019. Da podsetimo, ovo je prvi šoping park u Kruševcu i okolini čija vrednost investicije iznosi oko 12 miliona evra i sa sobom donosi 250 novih radnih mesta. Ukupna izgrađena površina za izdavanje lokala prostire se na 9.000 m² uz mogućnost proširenja. Odlična kombinacija internacionalnih i domaćih brendova predstaviće svoju ponudu u 17 lokala od kojih će pojedini po prvi put imati priliku da se predstave stanovnicima Kruševca i okoline. Maloprodajni park se nalazi u južnom delu grada Kruševca, u ulici Krfska broj 37, na raskrsnici ulica Kneza Miloša i Bruskog puta, regionalnog puta koji vodi do planine Kopaonik i samo 25 km od glavnog državnog autoputa. U krugu od 45 minuta udaljenosti, nalazi se preko 300.000 stanovnika, koji će imati priliku da uživaju u kupovini po pristupačnim cenama. Kruševac Shopping Park odlikuje odlična vidljivost i pristupačnost, do njega se lako može doći automobilom i javnim prevozom, a prostrani parking prostor obezbeđuje približno 300 parking mesta. Kao što je poznato Nepi Rockcastle u svom portfoliju u Srbiji ima neke od najvećih tržnih centara kao što su Šoping centar Kragujevac Plaza (GLA 22.292m2) i Šoping centar Promenada Novi Sad (GLA 49.000 m2), koji je ujedno i najveći šoping centar u Srbiji.

 

 

Pored pomenute lokacije JKP “Kruševac” angažovano je i na sređivanju nekadašnjeg poligona za obuku vozača gde će pored uređenja ovog prostora biti postavljene klupe i mobilijari za decu.