“ŠALTER ZA PREDUZETNIKE” OTVOREN U BRUSU

Sektor preduzetništva PKS otvorio je danas u Brusu “Šalter za preduzetnike”, prvi u Rasinskom okrugu, sa ciljem podrške razvoju preduzetništva, malih i srednjih preduzeća i njihovog poslovnog povezivanja. To je mesto gde će svi preduzetnici sa teritorije Bruske opštine imati mogućnost da dobiju savet, uputstvo i podršku. Šalter za preduzetnike otvoren je u prostorijama opštine Brus.

Ovaj šalter otvoren je zahvaljujući saradnji RPK Kruševac, opštine Brus, Privredne komore Srbije. Rad šaltera za preduzetništvo omogućiće preduzetnicima u Brusu da na brz i jednostavan način dobiju informacije potrebne za njihovo poslovanje, štedeći svoje vreme. Preduzetnici na šalteru mogu da se informišu i o subvencijama, aktuelnim konkursima, programima, kreditnim linijama, poreskim propisima i procedurama, analizama tržišta, pripremi poslovnih planova i svim drugim mogućnostima za unapređenje poslovanja.

“Otvaranje šaltera za preduzetnike u Brusu je veoma značajno jer u ovoj opštini ima 672 preduzetnika i 116 preduzetničkih subjekata”, nagalasila je predsednica opštine Brus Valentina Milosavljević.