U NIŠU JUČE „POKIDANE“ I MREŽE I NERVI

Radnički i Napredak odigrali su na „Čairu“ zanimljiv duel u kome smo videli šest golova, dva penala i crveni karton, ali i demonstrativno napuštanje utakmice Milorada Kosanovića. Trener Kruševljana je išetao sa terena u Nišu nakon prvog dosuđenog jedanaesterca za domaćina u 44. minutu, u trenutku kada je njegov tim bio nadomak toga da na poluvreme ode s prednošću koju im je doneo Samjuel.

 

Sudija na meču u Nišu, Dragan Čolović je posle jednog kontakta u šesnaestercu, odmah pokazao na „belu tačku“, a Kosanović je sa svoje klupe prešao preko terena, nezadovoljan suđenjem. Stanisavljević je postigao gol iz jedanaesterca dok je Milorad Kosanović već bio u svlačionici, a iako je želeo da u drugom delu susreta bude uz svoje igrače – arbitar Čolović mu to nije dozvolio, tako da je Napredak vodio njegov pomoćnik.

 

Prethodno je Ilija Stolica, kao trener Vojvodine, napustio klupu nezadovoljan suđenjem u Nišu, samo što se uputio na tribine odakle je gledao završnicu meča.

 

Kruševljani su poveli ponovo golom Alekse Vukanovića, da bi samo pet minuta kasnije Haskić u gol pretvorio još jedan penal, dok je Pankov u 80. doneo prvo vođstvo Nišlijama.

 

Do kraja smo videli i direkatn crveni karton za Sašu Stojanovića, pa podelu bodova koju je doneo snalažljivi N’Diaje.

 

Radnički – Napredak 3:3 (1:1)

/Stanisavljević 44’p, Haskić 75’p, Pankov 80′ – Regis 29′, Vukanović 71′, Ndiaje 86’/

 

Izvor: mondo.rs