U KRUŠEVCU U PETAK SUNČANO, UVEČE KIŠA

U petak sunčano i vrlo toplo. Kasnije popodne sledi postepeni razvoj oblaka na zapadu i severu Srbije uz lokalne pljuskove sa grmljavinom.

 

Ovo osveženje sa pljuskovima se širi uveče i na ostale krajeve. Vetar slab promenljiv, a krajem dana na severu Srbije severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 15°C do 19°C, a maksimalna od 30°C na severu do 34°C na jugu Srbije.

U petak sunčano i vrlo toplo. Krajem dana i u noći ka suboti lokalni pljuskovi. Vetar slab promenljiv. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna do 32°C.

U subotu svežije i oblačnije uz čestu pojavu kiše i kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Više kiše biće u severnim predelima Srbije, a popodne i u centralnim. Prosečno se očekuje od 10 do 20 lit/m2 kiše, a lokalno i više usled pljuskova. U nedelju na severu sunčani periodi, a povremena kiša je moguća u centralnim i južnim predelima Srbije. Početkom iduće sedmice prijatne temperature: od 24 do 28 stepeni C u toku dana uz sunčane periode i ređu pojavu lokalnih pljuskova.