TOPLANA: USKORO REŠENJE PROBLEMA U RASADNIKU

Redakciji TV Jefimija jutros je dostavljeno saopštenje JKP „Gradska toplana“, Kruševac: „Javno komunalno preduzeće ,,Gradska toplana” Kruševac, prvog radnog dana ove nedelje, sistemom daljinskog grejanja zagreva domove i poslovne prostore naših sugrađana bez problema i po planiranom režimu. Svi toplotni izvori funkcionišu bez zastoja prilikom snabdevanja naših korisnika. Što se tiče distributivnog toplovoda, u gradu je stanje redovno, nema gubitaka u distributivnoj mreži i snabdevanje naših sugrađana teče po planu.

Danas, službe održavanja i proizvodnje svih toplotnih izvora, vrše normalnu isporuku toplotne energije, dok služba distribucije drži čitavu toplovdonu mrežu dugu 44 kilometara pod kontrolom i stanje je redovno u svim delovima grada.

U naselju ,,Rasadnik 2” u ulici Alekse Šantića, stanari zgrade P10 i P11, imaju problem na unutrašnjem delu toplotne instalacije. Naša ekipa elektroslužbe je više puta izlazila na teren i identifikovala problem koji imaju određeni vodovi sa dotokom energije.  ,,Gradska toplana” je poručila novu pumpu i očekujemo od dobavljača isporuku iste. Stanari pomenutih zgrada su već obavešteni da će biti instalirana nova pumpa. Do tada, molimo sve korisnike zgrada P10 i P11, za strpljenje i očekujemo da će problem koji imaju biti rešen u najkraćem mogućem vremenskom periodu.

Korisnici se, za sve informacije, mogu obratiti našim dispečerima pozivom na brojeve telefona:
037/447-790 i 037/447-791.  Naše ekipe će, kao i uvek izaći na teren, u svrhu pružanja neophodne pomoći, uz sve mere zaštite propisane od strane Vlade Republike Srbije, u cilju očuvanja zdravlja korisnika i zaposlenih.“