TOPLANA: HAVARIJA U “PEJTONU” ĆE BITI SANIRANA U TOKU DANA

Saopštenje JKP “Gradska toplana”: “Juče je prilikom radova na telekomunkacijskoj mreži došlo do preseka i oštećenja jednog dela cevi naše toplovodne mreže u naselju ,,Pejton”. Bez grejanja je ostao objekat Centra za osobe sa invaliditetom ,,Duga” u ulici Petra Kočića, kao i stambeni objekti K5 i K5′ u ulici Vojvode Stepe. Ekipa službe distribucije je na terenu i problem će biti saniran u toku dana.

Svi toplotni izvori ,,Gradske toplane”, u četvrtak, 24.12.2020. godine snabdevaju naše sugrađane bez zastoja i problema. Sistemom daljinskog grejanja Toplana zagreva domove i poslovne prostore Kruševljana po planiranom režimu i u skladu sa spoljašnjim vremenskim uslovima. Danas, rad svih snabdevača toplotne energije, funkcioniše bez problema i naši sugrađani nemaju primedbi na grejanje koje Toplana isporučuje do njihovih stanova. Danas, stanje distributivne mreže funkcioniše bez gubitaka i problema, pa samim tim snabdevanje Kruševljana teče po planu.

Dežurne službe za intervencije su svakodnevno na terenu i svi naši korisnici na teritoriji grada Kruševca mogu im se obratiti za pomoć i podršku. Kao i uvek, izaći ćemo im u susret, vodeći računa o merama zaštite koje se sprovode u okviru aktuelne epidemiološke situacije.”