SUTRA 30°C U KRUŠEVCU, A U PETAK…

U četvrtak u Srbiji i dalje vrlo toplo za ovo doba godine uz duže sunčane periode. Popodne sledi razvoj oblaka koji će biti jače izražen u jugozapadnim, centralnim i južnim predelima uz pojavu kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova grmljavinom na tom području. Krajem dana ima uslova za kratkotrajnu lokalnu kišu ponegde i na severu Srbije. Vetar slab zapadni i severozapadni, popodne na severu umeren. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 9°C do 16°C, a maksimalna od 24°C u Subotici do 30°C na jugu Srbije.

U četvrtak u Kruševcu duži sunčani periodi i vrlo toplo vreme za ovo doba godine uz popodnevni razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova popodne i krajem dana. Vetar slab zapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 13°C, a maksimalna do 30°C.

U petak u celoj zemlji za nekoliko stepeni niža i prijatnija temperatura uz malo oblaka sa sunčanim periodima. U subotu i nedelju ponovo vrlo toplo i preovlađujuće sunčano uz popodnevni razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom, sa većom šansom u subotu popodne i uveče.