SPECIJALIZOVANA VOZILA ZA JKP “KRUŠEVAC”

Izvršena je primopredaja specijalizovanih vozila za potrebe JKP „Kruševac“. Donatori su kompanije „Milenijum tim“ iz Beograda i  „Tekgas“  iz Kruševca, a stavljanjem u funkciju novih vozila, čišćenje i ulepšavanje grada biće podignuto na viši nivo.  Radi se o 3 autosmećara marke VOLVO, donacija „Milenijum tima“ iz Beograda, vrednost 8.854.455 dinara, autosmećaru marke MERCEDES, čistilici i usisivaču koje je poklonio Kruševljanin koji živi i radi u Švedskoj, ukupna vrednost donacije oko 5,5 miliona i kompanija „Tekgas“ iz Kruševca je donirala 4 kamiona čistilice, vrednosti 4,8 miliona dinara.

 

Na donacijama se zahvalila i direktor JKP „ Kruševac „ Snežana Radojković koja je između ostalog rekla da ovo preduzeće teži da dostigne status lidera u ovoj oblasti. Vozila će biti maksimalno iskorišćena, tako da će oko 250 radnika ovog preduzeća radeći u tri smene, poboljšati kvalitet i efikasnost usluga koje obavljaju. Snežana Radojković se osim donatorima zahvalila i bivšem gradonačelniku Bratislavu Gašiću zahvaljujući čijem angažovanju je i došlo do realizacije donacija.

 

Na skupu su govorili i predstavnici donatora, „Milenijum tima“ i „Tekgasa“ koji su napomenuli da su donacije deo njihove politike društveno odgovornih kompanija. Briga o ekološkoj komponenti takođe je jedan od važnih postulata kojima se rukovode u poslovanju, tako da će korišćenjem novih vozila i taj aspekt biti znatno poboljšan.