ROGAN: „MOJI IGRAČI MOGU DO POBEDE!!“ /video

U petak, 25. oktobra od 18.00 sati, na stadionu “Mladost” u Kruševcu igra se utakmica 13. kola Ling long Tire Super lige Srbije u kojoj domaći Napredak dočekuje beogradski Voždovac. Bodovna razlika između prvoplasirane Crvene zvezde koja ima ukupno 30 bodova, i dvanaestoplasiranog Napretka je čak 19, dok naredni protivnik Kruševljana ima 9 bodova više, na poziciji 7.

 

Uz veliko poštovanje prema kvalitetu tima Fudbalskog kluba Voždovac, Rogan ističe neophodnost dobre igre i pobede Napretka u petak. Igrač sredine terena Nenad Gavrić kaže da njega i njegove saigrače u petak protiv Voždovca očekuje teška borba na terenu.

 

Utakmica Napredak – Voždovac otvara 13.kolo Ling long Tire Super lige Srbije u petak 25. oktobra od 18.00 sati, na stadionu “Mladost” u Kruševcu. Karte će biti puštene u prodaju istog dana od deset na blagajnama stadiona,cena karata je nepromenjena. Zbog rekonstrukcije stadiona, koja je u toku, svi vlasnici sezonskih ulaznica za istočnu tribinu moći će da gledaju utakmicu sa severne, južne ili tribine na zapadu 1.