RIBLJA ČORBA, AMBASADORI, YU GRUPA…

 

 

Ovogodišnji 16. Belgrade Beer Fest, koji će se održati od 15. do 19. avgusta, prve večeri ponudiće muzički spektakl za sve posetioce na Ušću. Koncert jednog od najvećih srpskih i regionalnih bendova Riblje Čorbe biće uvod u petodnevno uživanje u muzici, pivu i brojnim drugim sadržajima na najvećem festivalu u Jugoistočnoj Evropi, piše u saopštenju.

 

„Riblja čorba je prošle godine na Belgrade Beer Festu započela obeležavanje 40 godina postojanja, a pravi rođendan biće 15. avgusta kada ćemo napraviti veliku žurku na Beer Festu sa set listom sastavljenom od kultnih pesama benda. Dakle, ne propustite 40-ti rođendan Riblje čorbe na Beer Festu“, rekao je Miša Aleksić iz Riblje čorbe.

Za dobru atmosferu na početku prvog dana festivala, kako se navodi u saopštenju, pre izlaska Riblje Čorbe na binu, pobrinuće se gosti iz Hrvatske – rok bend Aerodrom, predvođen sjajnim muzičarem Juricom Pađenom.

Najdugovečniji bend u istoriji domaće rok muzike, YU grupa na radost fanova, nastupiće u petak, 17. avgusta.

Ljubitelji beogradskog benda Kanda, Kodža i Nebojša biće u prilici da uživaju u odličnoj svirci u subotu 18. avgusta na Alternative stage-u.