REPERTOAR BIOSKOPA “KRUŠEVAC”

LEO DA VINČI: MISIJA MONA LIZA  16.00h

Život u gradu Vinciju prolazi mirno: mladi Leo da Vinči radi na svojim genijalnim izumima uz pomoć prijatelja Lorenca, dok ih njegova simpatija Liza posmatra rugajući im se. Jednog dana Lizinu kuću zahvati iznenadni požar i njena porodica više ne može da plaća dugove. Da bi spasili Lizu od neželjene udaje za plemića, ekipa se upušta u hrabru avanturu potrage za skrivenim blagom na kojoj je čekaju prepreke i sukobi sa piratima….

 TITAN  18.00h

U bliskoj budućnosti u kojoj Zemlja nije više naseljiva, bivši pilot avio snaga Rick Janssen odabran je za vojni eksperiment stvaranja super bića, čoveka sposobnog da preživi u sirovoj sredini Saturnovog meseca Titana. Nakon što sa svojom porodicom preseli na ostrvo u Atlantskom okeanu, Rik shvati da je eksperiment drugačiji od očekivanog te da celi program služi kao paravan za kolonizaciju Titana i širenje          granica           ljudskog         iskustvA…U filmu ulogu tumači i Semi Vornigton poznat iz Avatara…

NEVESTA  20.00h

U davnoj prošlosti, jedan  fotograf je održavao tradiciju fotografisanja umrlih članova svoje porodice. Kada mu je žena umrla, sahranio je pored tela device kako bi oživeo duh svoje žene u telu mlade devojke. Nepredviđene okolonosti prekinule su ritual, što je dovelo do toga da se oživela žena ponaša čudno. U modernom dobu, Nastja i njen verenik Ivan putuju u porodičnu kuću njegovih roditelja, gde planiraju da održe venčanje. Međutim, Nastja vremenom uviđa čudne događaje u kući i shvata da je ona zapravo žrtva čudnih rituala porodice svog verenika.

DUHOVI SA SICILIJE    22.00h

U malom sicilijanskom mestu na ivici šume nestaje trinaestogodišnji decak Đuzepe. Luna, njegova prijateljica iz razreda koja ga neizmerno voli, odbija da prihvati njegov misteriozni nestanak. Ustaje protiv ćutanja i saučesništva koje je okružuje. Da bi ga pronašla, ulazi u tamni svet koji ga je progutao i u koji je jedini ulaz — jezero na kraju grada.

 

                        Cena ulaznice: 200,oo dinara