PRVOG DANA NOVE GODINE SUNČANO I VRLO TOPLO ZA POČETAK JANUARA

U nedelju, prvog dana Nove godine, ujutru ponegde magla, a tokom dana pretežno sunčano i vrlo toplo za početak januara. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 9°C, a maksimalna od 12°C do 18°C. Po kotlinama gde se magla ili sumaglica duže zadrže biće malo hladnije. Na planinama vrlo toplo. Uveče suvo i relativno toplo. Temperatura u 22 sata od 4°C do 10°C.

Prvog dana Nove godine u Kruševcu sunčano i vrlo toplo za početak januara. Vetar slab južni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 1°C, a maksimalna do 18°C. Uveče suvo i relativno toplo. Temperatura u 22 sata oko 8°C.

U ponedeljak, drugog dana Nove godine, ujutru ponegde magla, a tokom dana pretežno sunčano i vrlo toplo za početak januara. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 8°C, a maksimalna od 12°C do 19°C. U oblastima gde se magla ili sumaglica duže zadrže biće malo hladnije. Na planinama vrlo toplo. Uveče suvo i relativno toplo. Temperatura u 22 sata od 4°C do 10°C.

U utorak par stepeni niža temperatura nego u ponedeljak, ali i dalje znatno toplije od proseka. Očekuju se sunčani periodi uz umerenu oblačnost tokom dana. Maksimalne temperature od 11°C do 16°C. U sredu i četvrtak, 4. i 5. januara malo hladnije uz prolazno naoblačenje sa manjom šansom za kratkotrajnu kišu u sredu.