PRONAĐENO TELO MLADIĆA NESTALOG JUČE U ZAPADNOJ MORAVI

Pripadnici Tima za spasavanje na vodi pronašli su telo mladića koji je juče nestao u Zapadnoj Moravi, na oko 500 metara nizvodno od Jasičkog mosta.

Đorđe N. (21) iz Kruševice kod Kruševca, koji je juče oko 18 sati nestao u Zapadnoj Moravi u ataru sela Jasika bio je zaposlen u fabrici „DS Smit“ već godinu dana. Mladić, koji je kao i njegov mlađi brat bio neplivač, neswtao je u ponedeljak oko 18 sati u Zapadnoj Moravi gde su se kupali.

Dežurna služba Vatrogasno-spasilačke jedinice Kruševac, dobila je juče u 18.15 dojavu da je na potezu sela Jasika i Kikljin, na oko kilometar uzvodno od mosta u Jasici nestalo lice.

Nadležni apeluju na građane da budu obazrivi prilikom ulaska u vodu i da se ne kupaju na mestima gde nema profesionalne spasilačke službe.

Podsećamo, nedaleko od mesta gde je dvadesetjednogodišnji mladić nestao u Moravi, u nedelju popodne se dogodila još jedna nesreća. Muškarac B. T. rođen 1952. godine ulazeći u reku izgubio je svest, najverovatnije od srčanog udara. Iako je ekipa Hitne pomoći ubrzo izašla na teren nije mu bilo spasa.