PRIJAVA ZA BESPLATNE RADIONICE KANCELARIJE ZA MLADE

Kancelarija za mlade Odeljenja za društvene delatnosti grada Kruševca poziva da se ove jeseni prijavite za jednu ili više besplatnih radionica. Ukoliko imate između 15 i 30 godina, a želite da steknete nove veštine, upoznate nove drugare i kvalitetno provedete svoje slobodno vreme, očekuju Vašu prijavu.

Na raspolaganju je sedam besplatnih radionica:

  •  Kurs osnova fotografije
  •  Kurs osnova glume
  •  Kurs osnova crtanja i slikanja
  •  Kurs šminkanja
  •  Kurs grafičkog dizajna
  •  Psihološke radionice u vebinar formi (emotivna pismenost i prevazilaženje stresnih situacija)
  •  Radionice zdravog način

Prijavi se za radionice na: https://www.tiny.cc/kzmradionice22 za istu ti treba manje od 5 minuta. Možeš se prijaviti do četvrtka, 20.10.2022. kada je i poslednji rok za prijavu.

Svaki od kurseva se sastoji od 12 radionica u trajanju od 90 minuta. A vreme realizacije radionica će zavisiti od dogovora radioničara i učesnika/ca. Radionice se realizuju u Klubu za mlade Kancelarije za mlade, Centru za stručno usavršavanje i informatičkom kabinetu Ekonomsko-trgovinske škole. Sve radionice će biti realizovane do kraja novembra.

U slučaju pogoršanja epidemiološke situacije, radionice će biti realizovani online (putem GoogleMeet platforme).

Više informacija pronađi na instagram.com/kzmkrusevac

Kako je odabrano baš ovih 7 radionica?

800 mladih sa teritorije grada Kruševca popunilo je onlajn anketu Kancelarije za mlade grada Kruševca, koja je sprovedena u aprilu i za cilj je imala da ispita potrebe mladih u vezi sa neformalnim obrazovanjem i potreba mladih. Anketa je realizovana na inicijativu Saveta za mlade grada Kruševca, kako bi se dobile najadekvatnije informacije o  potrebama mladih. Na drugoj sednici Savet za mlade je detaljno analizirao rezultate ankete, kao i predloge radionica i aktivnosti koje su mladi naveli u anketi i kao radionice sa najvećim brojem zainteresovanih odabrao 7 koje se realizuju ove jeseni.

Cilj realizacije radionica je obezbeđivanje kvalitetnog, interaktivnog, zanimljivog neformalnog obrazovanja i angažovanog provođenja slobodnog vremena mladih grada Kruševca.

Radionice se realizuju u sklopu programa neformalnog obrazovanja Kancelarije za mlade Odeljenja za društvene delatnosti grada Kruševca, realizuje ih Business Integrator d.o.o. a finansira ih Grad Kruševac.