PREDSTAVLJEN PROGRAM LETA KULTURE U KRUŠEVCU

U Medija centru Kulturnog centra Kruševac održana je konferencija za novinare na kojoj su prisustvovali v.d. direktora Violeta Kaplarević i glavni i odgovorni urednik Nenad Blažić, predstavivši programe za mesec jul 2018., ali i programe u okviru Leta kulture 2018.

 

„Pripreme su počele još pre dva meseca a ono što ćemo realizovati je blizu 40 programa namenjenih deci i odraslima. Ukoliko nam vremenski uslovi dozvole, većina programa realizovaće se na otvorenom, letnjoj sceni KPZ, kulturnoj sceni u Pionirskom parku, bašti Kluba KCK, ali i na jednoj sceni na kojoj do sada naši sugrađani nisu imali prilike da gledaju programe Kulturnog centra Kruševac, a to je Trg na Kosturnici.

 

Naša misija je da sve ono što radimo i organizujemo približimo našim sugrađanima u svakom smislu. Zato, svi programi koje realizujemo, tokom čitavog leta, biće potpuno besplatni. Ovogodišnje Leto kulture otvaramo muzičkim programom, jednim u nizu programa koje smo spremili kroz naš muzički opus i ponudu, za sve ukuse i senzibilitete, džez, pop, rok. Jedna novina za sve ljubitelje filma biće i letnji bioskop Kulturnog centra Kruševac u saradnji sa Francuskim institutom u dvorištu KPZ.“