PRAZNIK FUDBALA U NEDELJU: NAPREDAK – CRVENA ZVEZDA

U utakmici 19. kola Superlige Srbije, u Kruševcu se u nedelju, 05. decembra, od 13.30, sastaju FK Napredak i beogradska Crvena zvezda.

Kao i svaki put kada “večiti” gostuju na stadionu Mladost i sutrašnji prvenstveni susret je proglašen za utakmicu visokog rizika. To u praksi  znači da će saobraćaj u ulicama u blizini stadiona biti obustavljen, da i najmlađi plaćaju ulaz na stadion, da po jednom identifikacionom dokumentu (lična karta, pasoš..) mogu da se kupe najviše četiri ulaznice, a cene karata su 200 dinara za severnu tribinu, 400 dinara za južnu, ulaza na istočnu tribinu je 500, zapad 1 600 i zapad 2 700 dinara. Karte su u prodaji od jutros, a ulaznice će biti moguće kupiti i na dan utakmice, u nedelju od 10 sati do početka susreta. Broj mesta je ograničen i u prodaju je pušteno nešto manje od 6.000 karata.

Na danas održanoj konferenciji za novinare, pomoćni trener Napretka Nikola Stojanović i kapiten Saša Marjanović najavili su srčanu i fer borbu i pozvali navijače da u što većem broju dođu na stadion i podrže svoj klub.

“Crvena zvezda je nekoliko koplja ispred Napretka: timski, individualno, upravljački, rezultatski, finansijski… Umela je i ume sa „čarapanima“, mada istorija njihovih duela beleži i podelu „plena“, pre svega u Kruševcu”, piše beogradska štampa.

Sve utakmice 19. kola Linglong Tire Super lige Srbije kao i 21. kola Prve lige Srbije počeće minutom ćutanja zbog smrti legendarnog igrača Partizana Momčila Moce Vukotića.

Komentari su zatvoreni, ali su trackbacks i pingbacks otvoreni.