POLJOPRIVREDNI SAJAM U STOPANJI /video

XIV Međunarodni Poljoprivredni Sajam održava se 02. i 03. novembra (subota i nedelja) u Stopanji. Do sada je Sajam posetilo preko 100.000 ljudi i promovisalo se oko 1000 brendova, koji su u direktnoj vezi sa agrarnim sektorom. Kao takav, Sajam predstavlja jedan od najznačajnijih agrarnih događaja u Republici Srbiji.

 

Na ovogodišnjem XIV Sajmu predstaviće se preko 150 izlagača iz zemlje i inostranstva na površini od 4000 m2. Ideja Poljoprivrednog Sajma je da privuče što veći broj zainteresovanih strana i postane servis onima koji žele na ozbiljan način da se bave agrarnom delatnošću. Pored vodećih domaćih i svetskih kompanija predstavnika semenskih kuća, zaštite i prehrane bilja, navodnjavanja, ambalažnog programa, na Sajmu se mogu videti traktori i mehanizacija, noviteti opreme za uzgoj životinja, kao i noviteti u agro tehnologijama. Ovogodišnji Sajam obeležiće i prisustvo većine banaka (koje imaju agro program) sa specijalnim sajamskim ponudama poljoprivrednicima. U okviru Sajma organizuju se i stručna predavanja o Savremenom uzgoju povrća na otvorenom i u plasteničkim uslovima, kao i konferencija o Zadrugarstvu. Sajam se organizuje u partnerstvu sa Opštinom Trstenik, Privrednom komorom Srbije Rasinskog upravnog okruga i Zadružnim savezom Srbije.

 

 

Program Sajma:

 

subota, 02. novembar 2019. godine:

09.00 Početak Sajma

10.00 Ceremonija svečanog otvaranja

11.00 Konferncija o Zadrugarstvu (prvi deo)

12.00 Stručna predavanja Savremeni uzgoj povrća na otvorenom i u plasteničkim uslovima

15.00 Završetak prvog dana Sajma

nedelja, 03. novembar 2019. godine:

09.00 Početak drugog dana Sajma

10.00 Konferncija o Zadrugarstvu (drugi deo)

15.00 Zatvaranje Sajma

 

Ceremoniji otvaranja XIV Međunarodnog Poljoprivrednog Sajma – Stopanja 2019 prisustvovaće Predsednik Opštine Trstenik Aleksandar Ćirić, Predsednik Zadružnog saveza Srbije Nikola Mihailović, kao i predstavnici Privredne komore Srbije i Vlade Republike Srbije.

 

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti putem elektronske pošte: office@poljoprivrednisajam.com, kao i na telefon 065/ 500 – 800 – 7.