POLICIJA UHAPSILA DVOJICU MUŠKARACA ZBOG RAZBOJNIŠTAVA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu, brzom i efikasnom akcijom, rasvetlili su dva razbojništva, pronašli i uhapsili osumnjičene, G. J. (1975) iz okoline Aleksandrovca i B. M. (1982) iz Kruševca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ova krivična dela.

G. J. se sumnjiči da je sinoć oko 21 časa, u Stopanji ispred ugostiteljskog objekta, napao vlasnika lokala elektrošokerom, zadao mu više udaraca i oteo novac iz torbe. Policija je brzom akcijom locirala i uhapisla osumnjičenog kod koga je pronađeno 19.700 švajcarskih franaka.

Njemu je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Trsteniku, određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

B. M. se tereti da je sinoć oko 21.40 časova u Kruševcu, u jednoj trgovinskoj radnji, zadao više udaraca metalnom šipkom radnici, uzeo novac iz kase i pobegao. Policija ga je ubrzo pronašla, sa novcem, i uhapsila, dok je povređena žena zbrinuta u kruševačkoj Opštoj bolnici gde su joj konstatovane teške telesne povrede.

Osumnjičenom B. M. je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Kruševcu, određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.