U HOTELU „ZLATIBOR“ PRAVA ZIMSKA ČAROLIJA

Od početka rada, politika hotela Zlatibor mountain resort & spa je da se sačuva priroda, da posetioci uživaju u lepotama Zlatibora, da dožive istinski odmor i užitak. Vodeći računa i o najmanjoj sitnici za kvalitetan odmor, 2022. godinu završavaju uz ostvareno zadovoljstvo gostiju.

Moderan dizajn, udobnost, kvalitet u svakom pogledu, jedinstven spa centar, ovaj hotel je učinilo idealnim mestom za savršen odmor.

Gostovanja velikih imena muzičke scene, pozorišne predstave, etno grupa i Kulturno-umetničkih društava, samo su deo posebne ponude hotela, što ih izdvaja u moru ponude hotela po posebnom sadržaju i energiji. Osluškujući želje i reakcije posetilaca, svoju bogatu ponudu su dodatno obogaćivali kvalitetnim sadržajima.

Odmor i praznici koji nam se bliže, donose i nove zimske čarolije na Zlatiboru i u hotelu „Zlatibor“. Novogodišnja noć biće vesela, sa bogatom gastronomskom ponudom, uz gostovanja muzičkih zvezda domaće scene. Goste hotela „Zlatibor“ 31. decembra zabavljaće Ivana Selakov, a 01. januara Tropiko bend.

Vrhunski izvođači će goste hotela „Zlatibor“ uvesti u 2023. godinu najveselije, a rukovodstvo i zaposleni u hotelu obećavaju odmor za pamćenje i ove zime.