OZBILJNE PRIPREME PRED NASTAVAK PRVENSTVA

FK Trayal se ozbiljno priprema za nastavak sezone u okviru Prve fudbalske lige u Srbiji. Stižu pojačanja, a dvojica novih fudbalera su Marko Kilibarda i Marong Ousman.

 

Reprezantivac Gambije Marong Ousman rođen je 21. juna 1999. godine. U FK Trayal dolazi pravo sa Superstars Academy FC Gambije, a igraće na poziciji zadnjeg veznog igrača. “Daću sve od sebe da opravdam očekivanja kluba”, rekao je kratko Marong na predstavljenju kruševačkoj fudbalskoj publici.

 

Marko Kilibarda, rođen 04. maja 1998. godine, karijeru je počeo u mlađim selekcijama FK Čukarički, zatim u BASK-u odakle u odlazi u Lučane i oblači dres FK Mladost. Na spisku klubova za koje mladi Kilibarda igrao su i FK Sloga iz Požege i FK Radnički, Novi Beograd. U FK Trayal je došao na poziv predsednika ovog kluba Vladana Gašića, a igraće na poziciji levog krilnog napadača. “Trayal je stabilan klub koji ima dobre uslove za nas igrače. Trudiću se da opravdam poziv gospodina Gašića i opravdam njegova očekivanja. Cilj FK Trayal je da “uđe” u play off, a moj cilj je napredovanje zajedno sa klubom”, rekao je Kilibarda, nakon što je potpisao pristupnicu Trayalu.

 

FK Trayal je 10. Januara predstavio Marka Stanojevića, koji će igrati na poziciji zadnjeg veznog igrača.U narednim danima, tokom zimske pause očekuju se i nova pojačanja. Veći deo igrača, koji su u jesenjem delu prvenstva nosily dres FK Trayal, ostao je u ovom klubu.

 

Na pripremama pred prolećni deo sezone Trayal će imati 8 pripremnih utakmica. Prva je 26. januara protiv kluba SFS Borac iz Paraćina, a neki od protivnika su i varvarinski Temnić 1924, čačanski Borac i Mladost iz Lučana.

 

Foto: FK Trayal