ODBOJKA NA PESKU U CENTRU “SAMAR” /video

Sportsko rekreativni centar “Samar” počeo je sa radom pre mesec dana i do sada beleži veliku posećenost naročito vikendom. Pored akva-parka sa bazenima, u sklopu centra nalaze se i sportski tereni. Danas je na odbojkaškim terenima održan prvi turnir u odbojci na pesku.

 

Turnir u odbojci na pesku za devojke, uzrasne kategorije do 14, 16 I 18 godina, održan je danas na novootvorenim terenima Sportsko – rekreativnog centra “Samar” u Ribarskoj banji.

 

Sportsko – rekreativni  centar “Samar” u Ribarskoj banji, počeo je sa radom pre mesec dana, a po rečima Vesne Mitrović Savić, iz marketing službe Specijalne bolnice “Ribarska banja”, posećenost je veoma velika, posebno vikendom.

 

Da podsetimo, novi  Sportsko-rekreativni centar “Samar” otvoren je u okviru Specijalne bolnice “Ribarska Banja”, nedaleko od Kruševca. Sportski tereni, akva-park sa bazenima sa termalnom vodom i park za decu samo su deo sadržaja turističke ponude pod okriljem novoizgrađenog centra, u čiju izgradnju je Specijalna bolnica uložila oko 100 milona dinara.  Ove godine Ribarska banja obeležava i značajan junilej – 185 godina od osnivanja.