„MOZZART“ OBNOVIO KOŠARKAŠKI TEREN U KRUŠEVCU

U okviru akcije kompanije „Mozzart“ – „Sto terena za jednu igru“, svečano je otvoren rekonstruisan košarkaški teren na Bagdali, posvećen Draganu Milosavljeviću, Kruševljaninu i aktuelnom seniorskom košarkaškom reprezentativcu Srbije.

 

Teren u Kruševcu je 62. po redu koji je obnovljen u okviru društveno odgovorne akcije kompanije „Mozzart“. Igralište u Kruševcu je dobilo potpuno novu specijalnu podlogu, koševe na profesionalnim konstrukcijama, kao i kliritne table i zglobne obruče. Rekonstruisani teren su otvorili gradonačelnik Jasmina Palurović i košarkaš Dragan Gagi Milosavljević. Svečanom otvaranju terena prethodila je i revijalna utakmica koju su odigrali mladi košarkaši iz KK „Napredak“, a u okviru programa organizovano je i takmičenje u šutiranju trojki, u kome su najbolji šuteri nagrađeni vrednim novčanim nagradama.

 

 

Dragan Gagi Milosavljević, rođen je 1989. godine u Kruševcu, gde je završio osnovnu i srednju školu. Igračku karijeru započeo je u najmlađim selekcijama KK „Napredak“, da bi karijeru 2009. godine nastavio u KK „Radnički“ Kragujevac. Nakon jedne sezone u kragujevačkom timu, prešao je 2010. godine u KK „Partizan“ Beograd, gde je od pet provedenih sezona zadnje dve bio kapiten tima. Nakon sjajnih igara u „crno-belom“ dresu Partizana, 2015. godine potpisao je dvogodišnji ugovor sa KK „Alba“ iz Berlina. Trenutno je igrač KK „Unikaha“ iz Malage (Španija). Od 2015. godine je seniorski reprezentativac Srbije.

 

Komentari su zatvoreni, ali su trackbacks i pingbacks otvoreni.