„MOZZART“ OBNOVIO KOŠARKAŠKI TEREN U KRUŠEVCU

U okviru akcije kompanije „Mozzart“ – „Sto terena za jednu igru“, svečano je otvoren rekonstruisan košarkaški teren na Bagdali, posvećen Draganu Milosavljeviću, Kruševljaninu i aktuelnom seniorskom košarkaškom reprezentativcu Srbije.

 

Teren u Kruševcu je 62. po redu koji je obnovljen u okviru društveno odgovorne akcije kompanije „Mozzart“. Igralište u Kruševcu je dobilo potpuno novu specijalnu podlogu, koševe na profesionalnim konstrukcijama, kao i kliritne table i zglobne obruče. Rekonstruisani teren su otvorili gradonačelnik Jasmina Palurović i košarkaš Dragan Gagi Milosavljević. Svečanom otvaranju terena prethodila je i revijalna utakmica koju su odigrali mladi košarkaši iz KK „Napredak“, a u okviru programa organizovano je i takmičenje u šutiranju trojki, u kome su najbolji šuteri nagrađeni vrednim novčanim nagradama.

 

 

Dragan Gagi Milosavljević, rođen je 1989. godine u Kruševcu, gde je završio osnovnu i srednju školu. Igračku karijeru započeo je u najmlađim selekcijama KK „Napredak“, da bi karijeru 2009. godine nastavio u KK „Radnički“ Kragujevac. Nakon jedne sezone u kragujevačkom timu, prešao je 2010. godine u KK „Partizan“ Beograd, gde je od pet provedenih sezona zadnje dve bio kapiten tima. Nakon sjajnih igara u „crno-belom“ dresu Partizana, 2015. godine potpisao je dvogodišnji ugovor sa KK „Alba“ iz Berlina. Trenutno je igrač KK „Unikaha“ iz Malage (Španija). Od 2015. godine je seniorski reprezentativac Srbije.