METEOS: U UTORAK SUNČANO I VRLO TOPLO TOKOM DANA

U utorak sunčano i vrlo toplo uz temperature oko ili malo iznad 30°C. Vetar slab južni i jugoistočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 11°C do 19°C, a maksimalna od 29°C do 31°C. Uveče suvo i prijatno toplo. Temperatura u 22 sata od 21°C do 24°C.

U utorak u Kruševcu sunčano i vrlo toplo tokom dana. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 14°C, maksimalna do 31°C. Uveče suvo i prijatno toplo. 

U sredu sunčano i još toplije nego u utorak. Biće sunčano i vrlo toplo uz temperature oko ili malo iznad 31°C. Vetar slab promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 20°C, a maksimalna od 31°C do 33°C. Uveče suvo i toplo. Temperatura u 22 sata od 23°C do 26°C.

Do petka dalji porast temperatura u svim krajevima usled prodora vrlo toplog vazduha poreklom sa severa Afrike. Biće sunčano, sparno i uz vrućine sa maksimalnim temperaturama koje u pojedinim mestima mogu dostizati 37°C u petak. Za vikend promenljivo oblačno sa čestom pojavom kiše i pljuskova sa grmljavinom uz niže i prijatnije temperature.