METEOS: U SUBOTU UGLAVNOM SUNČANO, TEMPERATURA 21°C

U subotu nakon hladnog jutra, tokom dana preovlađujuće sunčano i toplije od proseka za sredinu oktobra. Umerene oblačnosti biće tokom dana u Timočkoj Krajini, a na jugu i jugoistoku Srbije samo u toku jutra. Vetar umeren jugoistočni u košavskom području, a u ostalim krajevima slab istočni i severoistočni. Na jugu Banata povremeno pojačan jugoistočni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 5°C do 11°C, a maksimalna od 18°C na istoku i jugoistoku do 23°C u Loznici i Valjevu. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata od 8°C do 14°C.

U subotu u Kruševcu pretežno sunčano sa malo oblaka ujutru. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna oko 21°C. Uveče vedro. 

U nedelju nakon hladnog jutra, tokom dana pretežno sunčano i još malo toplije nego u subotu. Vetar slab do umeren jugoistočni u košavskom području, a u ostalim krajevima slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 3°C do 11°C, a maksimalna od 20°C do 24°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata od 10°C do 15°C.

Početkom iduće sedmice ujutru hladno i ponegde magla na zapadu i jugu Srbije, a tokom dana sunčano i znatno toplije od proseka za sredinu oktobra. Maksimalne temperature malo iznad 20°C, a ponegde do 25°C.