METEOS: U SUBOTU SUVO, JUTRO HLADNO SA MAGLOM

U subotu hladnije jutro i moguća magla i slab mraz ponegde. Tokom dana promenljivo oblačno uz vrlo malo sunčanih intervala i sumaglicu. Ponegde na severu i po kotlinama se magla može zadržati veći deo dana. Krajem dana naoblačenje na jugozapadu i zapadu Srbije usloviće slabu kišu i moguću susnežicu u noći ka nedelji. Vetar slab severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -2°C do 3°C, a maksimalna od 6°C do 9°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata od 1°C do 5°C.

U subotu u Kruševcu suvo sa hladnim jutrom i mogućom maglom ujutru. Tokom dana sumaglica i niska oblačnost. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna do 7°C. Uveče suvo. 

U nedelju oblačno i malo hladnije sa slabom kišom, a na planinama iznad 800 mnv sa snegom. Samo će na severu Srbije i u Timočkoj Krajini biti pretežno suvo. U nižim predelima zapadne i centralne Srbije ponegde može biti susnežice. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 0°C do 4°C, a maksimalna od 3°C do 7°C. Uveče slaba kiša i susnežica u centralnim i južnim krajevima.. Temperatura u 22h od 1°C do 4°C.

U ponedeljak padavine odlaze ka jugoistoku i postepeno prestaju na jugu Srbije. U utorak i sredu suvo uz umeren do pojačan jugoistočni vetar u pomoravlju i podunavlju.