METEOS: U SUBOTU MANJI PORAST DNEVNE TEMPERATURE

U subotu ujutru mraz, a tokom dana suvo i malo toplije nego u petak. Pre podne sunčano, a popodne na severu umereno naoblačenje koje se do kraja dana premešta ka centralnoj i južnoj Srbiji. Neće biti padavina do kasnih večernjih sati. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -12°C do -4°C, a maksimalna od 3°C do 6°C. Uveče suvo uz temperaturu u 22 sata od -3°C na jugu do 3°C na severu. Posle ponoći je moguća susnežica i sneg na severu, a zatim i u centralnim predelima.

U subotu ujutru u Kruševcu mraz, a tokom dana sunčano uz manji porast dnevne temperature. Krajem dana umereno naoblačenje. Vetar slab zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -8°C, a maksimalna oko 3°C. Uveče vedro sa temperaturom u 22 sata -4°C.

U nedelju oblačnije vreme uz pojavu kratkotrajne slabe susnežice i snega u zapadnim, centralnim i južnim predelima. Po Vojvodini suvo uz delimično razvedravanje. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C na jugu do 2°C na severu, a maksimalna od 2°C na jugu do 6°C na severu. Uveče suvo uz temperaturu u 22 sata od -1°C do 2°C.  

Sledeće sedmice suvo sa sunčanim periodima uz dalji porast dnevne temperature sa slabijim jutarnjim mrazevima. Maksimalne temperature od srede oko 10°C, a zatim i malo preko 10°C.