METEOS: U SUBOTU MALO SVEŽIJE, U KRUŠEVCU DO 28°C

U subotu oko 5-6 stepeni niža i prijatnija temperatura uz promenljivo oblačno vreme sa mestimičnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom u većini krajeva. Moguće su i lokalne nepogode sa gradom, a jači pljuskovi se očekuju popodne na jugu Srbije. Vetar slab severozapadni i severni, na jugu Srbije pre podne južni, a u zoni pljuskova vetar na kratko pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 16°C do 20°C, a maksimalna od 26°C na severu do 31°C na krajnjem jugu Srbije. Uveče povremena kiša i lokalni pljuskovi.

 

U subotu u Kruševcu malo svežije uz promenljivo oblačno vreme sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima koji popodne moguć biti jači. Vetar slab severozapadni, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 28°C.

 

U nedelju prijatna temperatura, ispod 30 stepeni uz nestabilno vreme i moguće kratkotrajne lokalne pljuskove. U ponedeljak i utorak pretežno sunčano i vrlo toplo, ali u utorak krajem dana razvoj oblaka donosi ponovo lokalne pljuskove. U sredu i četvrtak svežije sa povremenom kišom i pljuskovima.