METEOS: U SUBOTU MALO SVEŽIJE, TEMPERATURA OKO 18°C

U subotu svežije u svim krajevima uz razvedravanje na severu, a na jugu oblačno sa slabom kišom ujutru. Kiša brzo prestaje i na jugu uz suvo vreme i razvedravanje sredinom dana i popodne i u tim krajevima. Vetar umeren severozapadni i severni, u Timočkoj Krajini pojačan severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 7°C na severu do 12°C u Negotinu, a maksimalna od 16°C na jugu do 20°C u Negotinu.

U subotu u Kruševcu svežije. Ujutru oblačno sa slabom kišom koja brzo prestaje, pa će tokom dana biti suvo uz postepeno razvedravanje. Vetar umeren severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 10°C, a maksimalna do 18°C. 

U nedelju jutro vrlo hladno, ponegde uz slab prizemni mraz, a tokom dana sunčano i toplije nego u subotu. U pomoravlju i podunavlju će početi da duva umeren jugoistočni vetar. U ponedeljak i utorak sunčano i još toplije uz pojačan topli jugoistočni vetar u pomoravlju i podunavlju. Novo naoblačenje sa kišom i pljuskovima se očekuje u sredu.