METEOS: U SUBOTU JUTRO HLADNO, TOKOM DANA SUNČANO

U subotu nakon hladnog jutra, u toku dana sunčano i toplije nego u petak, malo iznad 20°C u svim krajevima. Popodne na sever dolazi umerena oblačnost. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 1°C do 9°C, a maksimalna od 20°C do 24°C. Uveče suvo i manje hladno nego prethodnih noći. Temperatura u 22 sata od 11°C do 16°C.

U subotu u Kruševcu nakon hladnog jutra, u toku dana pretežno sunčano i toplije nego u petak. Vetar slab južni i istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna oko 23°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata 14°C.

U nedelju umereno toplo i promenljivo oblačno. Na severu i zapadu Srbije je moguća kratkotrajna kiša popodne i krajem dana. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna temperatura od 3°C do 12°C, a maksimalna od 20°C na severu Vojvodine do 25°C na jugu Srbije. Uveče je moguća kratkotrajna kiša ponegde na zapadu i severu Srbije. Temperatura u 22 sata od 12°C do 18°C.

Početkom iduće sedmice relativno toplo uz umeren južni i jugoistočni vetar i promenljivo oblačno vreme sa mestimičnom pojavom kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Jače padavine se očekuju u utorak.