METEOS: U SREDU UJUTRU MRAZ, TOKOM DANA TOPLIJE

U sredu ujutru umeren mraz na jugu Srbije i magla po kotlinama. Na severu sasvim slab mraz ujutru, a ponegde će i izostati. U toku dana suvo sa sunčanim periodima uz nešto više oblaka ujutru i pre podne na severu Srbije. Biće toplije nego u utorak. Vetar slab do umeren južnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -8°C na jugu do 1°C na severu, a maksimalna od 6°C u Dimitrovgradu do 12°C u Loznici.

U sredu u Kruševcu ujutru mraz. U toku danas sunčani intervali i toplije nego u utorak. Vetar slab južni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -6°C, a maksimalna oko 8°C.

Vreme narednih dana: Temperatura u daljem porastu u četvrtak i petak uz slabljenje i izostanak jutarnjih mrazeva. Južni vetar će biti u pojačanju, a sneg će se topiti i na planinama do 1500 mnv uz porast vodostaja na rekama za vikend. U petak krajem dana na severu Srbije ponegde kiša, a u subotu i nedelju prolazna kiša u većini krajeva. Od nedelje temperatura u padu, ali neće biti jačeg zahlađenja kao za prethodni vikend. U ponedeljak i utorak hladnije uz kišu i susnežicu u nižim predelima.

Komentari su zatvoreni, ali su trackbacks i pingbacks otvoreni.