METEOS: U PONEDELJAK UGLAVNOM TOPLO, TEMPERATURA DO 26°C

U ponedeljak toplo sa sunčanim periodima i dnevnim razvojem oblaka. U popodnevnim satima je moguća pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab do umeren istočni i jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 9°C do 16°C, a maksimalna od 23°C do 27°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata od 14°C do 18°C.

U ponedeljak toplo sa sunčanim periodima i dnevnim razvojem oblaka. U popodnevnim satima je moguća pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Vetar slab severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 11°C, maksimalna do 26°C. Uveče suvo.

U utorak toplo sa dužim sunčanim periodima i dnevnim razvojem oblaka. U popodnevnim satima je moguća ređa pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab istočnih pravaca. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 9°C do 16°C, a maksimalna od 24°C do 27°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 15°C do 19°C.

Tokom većeg dela iduće sedmice toplo sa sunčanim periodima i dnevnim razvojem oblaka. U popodnevnim satima je moguća ređa pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Dnevne temperature oko ili malo iznad 25°C u većini krajeva.