METEOS: U PONEDELJAK TOPLO U PRVOM DELU DANA, UVEČE KIŠA

U ponedeljak toplije i suvo pre podne, a sredinom dana i popodne naoblačenje sa kišom, najpre na severu i zapadu Srbije, a brzo zatim i u ostalim krajevima. U noći ka utorku zahlađenje sa kišom i susnežicom. Vetar slab do umeren južnih pravaca, a krajem dana na severu Srbije  umeren do pojačan severni i severozapadni vetar. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od -1°C do 5°C, a maksimalna dnevna od 9°C u Subotici do 18°C na jugu Srbije. Uveče kiša u većini krajeva. Temperatura u 22h od 5°C do 9°C.

U ponedeljak u Kruševcu vrlo toplo za ovo doba godine sa sunčanim periodima u prvom delu dana, a popodne naoblačenje sa kišom. Vetar slab do umeren južni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna do 17°C. Uveče kiša.

U utorak hladnije i promenljivo oblačno vreme uz razvoj oblaka koji se premeštaju sa severa i moguć usloviti prolaznu kišu i susnežicu, a na planinama sneg. Biće i sunčanih intervala. Vetar slab umeren do pojačan severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od -1°C do 4°C, a maksimalna dnevna od 5°C do 9°C.

U sredu hladno i promenljivo oblačno vreme uz prolaznu kišu i susnežicu, a na planinama sneg. Biće i sunčanih intervala. U četvrtak suvo i hladno, a u petak i za vikend toplije sa sunčanim periodima po današnjpoj prognozi.