METEOS: U PETAK U KRUŠEVCU TEMPERATURA OD 3 DO 26°C

U petak nakon vrlo hladnog i ponegde maglovitog jutra, tokom dana pretežno sunčano i znatno toplije nego u četvrtak. Vetar slab, ujutru južni ili promenljiv, a tokom dana zapadni, u Timočkoj Krajini umeren. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 1°C u Požegi do 9°C u Beogradu, a maksimalna od 23°C u Dimitrovgradu do 26°C na zapadu i jugozapadu Srbije. Uveče vedro i manje hladno nego u četvrtak uveče. Temperatura u 22 sata od 12°C do 18°C.

U petak u Kruševcu nakon hladnog jutra, tokom dana sunčano i znatno toplije nego u četvrtak. Vetar slab, ujutru južni, a popodne severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna i do 26°C.

U subotu nakon hladnog i ponegde maglovitog jutra, tokom dana sunčano i još toplije nego u petak. Vetar slab zapadnih pravaca, a samo u Timočkoj Krajini umeren. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 4°C na jugu do 14°C u Beogradu, a maksimalna od 25°C do 28°C.

U nedelju sunčano i još toplije uz letnju temperaturu do 30°C.

U ponedeljak toplo, ali uz naoblačenje sa kišom i pljuskovima, najpre na severu i zapadu Srbije, a popodne i u ostalim krajevima. U utorak svežije sa kišom povremeno.