METEOS: U PETAK TOPLIJE, POPODNE MOGUĆI PLJUSKOVI

U petak toplije sa sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka i povremenu pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Moguće su lokalne nepogode. Vetar slab promenljivog pravca. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 13°C do 17°C, a maksimalna od 26°C do 29°C. Uveče je moguća ponegde kratkotrajna kiša. Temperatura u 22 sata od 16°C do 19°C.

U petak u Kruševcu toplije sa sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskove sa grmljavinom. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 15°C, maksimalna do 28°C. Uveče je moguća kratkotrajna kiša.  

U subotu toplo i nestabilno sa sunčanim intervalima uz dnevni razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Moguće su lokalne nepogode. Vetar slab promenljivog pravca. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 17°C, a maksimalna od 25°C do 28°C. Uveče je moguća ponegde kratkotrajna kiša. Temperatura u 22 sata od 16°C do 19°C.

U nedelju i početkom iduće sedmice nastavlja promenljivo i nestabilno vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Temperatura u postepenom padu u nedelju i ponedeljak.