METEOS: U PETAK PROMENLJIVO OBLAČNO, DO 10°C

U petak promenljivo oblačno sa malo sunčanih intervala na severu i istoku Srbije. U jugozapadnim i južnim predelima naoblačenje uz povremenu slabu kišu u toku popodneva, a uveče je slaba kiša moguća i u centralnim krajevima. Vetar slab jugoistočni i istočni, ponegde promenljivog pravca. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 0°C do 3°C, a maksimalna od 5°C u Subotici do 11°C u Pirotu.

U petak u Kruševcu oblačno uz temperaturu iznad proseka za decembar. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna do 10°C.

Za vikend pretežno oblačno sa manjom šansom za kratkotrajnu kišu u subotu, a nešto veća šansa za slabu kišu je u nedelju. Na planinama će padati slab sneg. Vetar generalno slab, s tim što će samo u subotu biti umeren jugoistočni u južnom Banatu, a u nedelju vetar severozapadni. Manja šansa za kišu je na severu Srbije. U ponedeljak na severu sledi delimično razvedravanje, dok će na jugu biti malo kiše, a u planinama snega. Od utorka suvo.