METEOS: U NEDELJU TOPLO, KIŠA MOGUĆA POPODNE

U nedelju toplo sa sunčanim periodima i nestabilno uz dnevni razvoj oblaka sa kratkotrajnim lokalnim pljuskovima i grmljavinom popodne. Lokalno jači pljuskovi su mogući u zapadnim i južnim predelima, dok će na severu Srbije pojava pljuskova biti ređa. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 9°C do 16°C, a maksimalna od 26°C na severu do 29°C na jugu Srbije.

U nedelju u Kruševcu toplo sa sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka sa mogućim kratkotrajnim lokalnim pljuskovima popodne. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna do 28°C.

U ponedeljak nestabilno i promenljivo oblačno sa češćim lokalnim pljuskovima u jugozapadnim, centralnim i južnim predelima, dok bi na severu i istoku bilo pretežno suvo sa više sunčanih perioda. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 10°C do 17°C, a maksimalnaod 25°C do 28°C.

U utorak sunčani intervali i toplo sa dnevnim razvojem oblaka i ređim lokalnim pljuskovima popodne. Od srede do kraja sedmice toplo i nestabilno vreme sa sunčanim periodima i dnevnim razvojem oblaka koji mogu usloviti kratkotrajne lokalne pljuskove sa grmljavinom.