METEOS: U KRUŠEVCU U UTORAK HLADNIJE, UZ SLAB SNEG

U utorak hladnije uz promenljivu oblačnost sa malo snega pre podne u centralnim, istočnim i jugoistočnim predelima, a u ostalim krajevima suvo sa sunčanim intervalima, a po Vojvodini pretežno sunčano. Vetar slab do umeren severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -6°C u Požegi do 1°C u Negotinu, a maksimalna od 0°C u Užicu, N.Pazaru i Dimitrovgradu do 4°C u Negotinu. Uveče suvo. Temperatura u 22h od -5°C do 0°C.

U utorak u Kruševcu hladnije uz promenljivu oblačnost sa malo slabog snega pre podne, a popodne i uveče suvo. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna do 1°C. Uveče suvo i hladno.

U sredu jači mraz i ponegde magla. Tokom dana hladno uz sunčane periode. Vetar slab promenljivog pravca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -12°C do -3°C, a maksimalna od -1°C do 3°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od -8°C do -1°C.

U četvrtak ujutru jači mraz i prohladno tokom dana uz sunčane intervale. U petak i za naredni vikend sledi otopljenje sa malo kiše uz južne vetrove.