METEOS: U ČETVRTAK HLADNIJE, POVREMENO MOGUĆA KIŠA

U četvrtak hladnije sa prolaznom kišom u većini krajeva. Manja šansa za kišu je u Timočkoj Krajini i na krajnjem jugu Srbije gde će veći deo dana biti suvo, dok se više kiše očekuje po Vojvodini, naročito u Banatu. Vetar slab do umeren severozapadni, u Timočkoj Krajini povremeno pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 6°C do 10°C, a maksimalna dnevna od 14°C do 17°C. Uveče ređa pojava kiše u centralnim predelima, a u ostalim krajevima prestaje. Temperatura u 22h od 8°C do 13°C.

U četvrtak u Kruševcu hladnije sa kratkotrajnom kišom povremeno, ali i suvim intervalima. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 10°C, a maksimalna oko 16°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 12°C. 

U petak relativno sveže za ovo doba godine i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i mogućom ređom pojavom kratkotrajne kiše. Više sunčanih sati biće na severu Vojvodine, a manje sunca se očekuje po centralnoj Srbiji. Vetar slab do umeren severnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 5°C do 9°C, a maksimalna dnevna od 15°C do 18°C.

Za vikend sunčanije i postepeno toplije vreme, naročito u nedelju. Početkom iduće sedmice nestabilno sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i pojavom kratkotrajnih lokalnih pljuskova.