METEOS: SUVO I SUNČANO, TEMPERATURA OKO 28°C

U ponedeljak pretežno sunčano i veoma toplo za ovo doba godine, ponegde blizu 30°C. Vetar slab do umeren južnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 6°C u Dimitrovgradu i Požegi do 14°C u Beogradu, a maksimalna od 24°C u Vranju do 29°C u Valjevu i Loznici. Uveče suvo i relativno toplo. Temperatura u 22 sata od 14°C do 20°C.

U ponedeljak u Kruševcu pretežno sunčano i veoma toplo za ovo doba godine. Vetar slab do umeren južnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna oko 28°C. Uveče suvo i toplo.

U utorak u proseku oko 5 stepeni niža temperatura, ali ponovo svugde iznad 20°C tokom dana. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 6°C do 14°C, a maksimalna od 20°C na severu Vojvodine do 27°C u Negotinu. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 12°C do 16°C.

U sredu relativno toplo, ali još stepen-dva manja temperatura nego u utorak uz sunčane intervale i umerenu oblačnost. Do kraja iduće sedmice se zadržava toplo vreme za kraj oktobra uz malo nižu temperaturu nego početkom sedmice.