METEOS: SUNČANO U SUBOTU, TEMPERATURA OKO 25°C

U subotu toplo sa dužim sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka na jugozapadu Srbije gde je moguća ređa pojava kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. U ostalim predelima suvo. Vetar umeren jugoistočni u pomoravlju i podunavlju, u južnom Banatu povremeno pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 6°C do 14°C, a maksimalna dnevna od 23°C do 26°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata od 14°C do 17°C.

U subotu u Kruševcu sunčani periodi sa malo oblaka i toplo. Vetar slab do umeren istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna oko 25°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata oko 14°C.

U nedelju prijatno toplo uz sunčane periode i uz dnevni razvoj oblaka na jugozapadu Srbije gde je moguća ređa pojava kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. U ostalim predelima suvo. Vetar slab do umeren jugoistočni i istočni ujutru, a krajem dana na severu severoistočni i severni.. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 8°C do 14°C, a maksimalna dnevna od 23°C do 26°C. Temperatura u 22h od 14°C do 17°C.

U ponedeljak prolazno naoblačenje sa severa može uzrokovati kratkotrajnu kišu i poneki lokalni pljusak sa većom šansom u zapadnim i centralnim predelima Srbije. Temperatura u manjem padu u utorak, a od srede sunčano i sve toplije u drugoj polovini sedmice.