METEOS: OBLAČNO, MOGUĆA SLABA KIŠA UJUTRU, POPODNE SUVO

U petak se oblaci premeštaju ka istoku, a na zapadu i severozapadu Srbije oblačnost se delimično razlazi uz sunčane periode popodne. Na istoku i jugostoku će ujutru biti slabe kiše, a popodne će i u tim predelima biti suvo. Vetar slab do umeren severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 2°C do 5°C, a maksimalna od 7°C do 11°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata od 2°C do 6°C.

U petak u Kruševcu oblačno uz moguću slabu kišu ujutru, a popodne suvo. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna do 9°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata oko 5°C. 

U subotu hladnije jutro i moguća magla i slab mraz. Tokom dana promenljivo oblačno uz malo sunčanih intervala i sumaglicu. Ponegde na severu i po kotlinama se magla može zadržati veći deo dana. Krajem dana naoblačenje na jugozapadu i zapadu Srbije usloviće slabu kišu i moguću susnežicu u kasnim večernjim satima. Vetar slab severoistočni i severni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od -3°C do 3°C, a maksimalna od 6°C do 9°C. Uveče slaba kiša i susnežica na zapadu Srbije. Temperatura u 22 sata od 1°C do 5°C.

U nedelju oblačno i malo hladnije sa slabom kišom, a na planinama sa snegom. Samo će na severu Srbije biti pretežno suvo. Ponegde u nižim predelima zapadne i centralne Srbije može biti susnežice. U ponedeljak padavine odlaze ka jugoistoku i postepeno prestaju. U utorak suvo.