METEOS: NAOBLAČENJE, KIŠA, PA SUSNEŽICA U PONEDELJAK

U ponedeljak naoblačenje sa severa donosi malo kiše uz pad temperature popodne i uveče kada je moguća susnežica. Veća šansa za padavine je u centralnim i južnim predelima, dok bi po Vojvodini bilo suvo sa sunčanim intervalima. Vetar umeren do pojačan severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura od -4°C u Požegi do 4°C u Negotinu, a maksimalna od 4°C u Užicu, N. Pazaru i Dimitrovgradu do 8°C u Negotinu, a popodne u padu. Uveče povremena kiša i susnežica u centralnim i južnim predelima, a u noći ka utorku slab sneg. Na severu Srbije suvo. Temperatura u 22h od 0°C do 4°C.

U ponedeljak u Kruševcu naoblačenje sa kišom, a krajem dana susnežicom. Vetar umeren severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna do 6°C, popodne u padu. Uveče je moguća susnežica. Temperatura u 22h 2°C.

U utorak hladnije uz promenljivu oblačnost sa malo snega u centralnim i istočnim predelima, a u ostalim krajevima suvo. Vetar slab do umeren severozapadni, u Timo;koj Krajini pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -5°C do -1°C, a maksimalna od 0°C do 3°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od -5°C do -1°C.

U sredu i četvrtak ujutru jači mraz i prohladno tokom dana uz sunčane intervale. U petak i za naredni vikend sledi otopljenje sa malo kiše uz južne vetrove.