METEOS: MOGUĆA JUTARNJA MAGLA, TOKOM DANA SUNČANO

U sredu jutro malo hladnije i ponegde maglovito ili sa niskim oblacima i sumaglicom. Tokom dana duži sunčani periodi sa malo oblaka i toplije u odnosu na utorak. Vetar slab južni i jugoistočni, u južnom Banatu umeren. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 2°C do 8°C, a maksimalna od 15°C do 20°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata od 6°C do 11°C.

U sredu ujutru u Kruševcu moguća magla ili sumaglica. Tokom dana duži sunčani periodi sa malo oblaka i toplije u odnosu na utorak. Vetar slab istočni ili južni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna do 19°C.

U četvrtak jutro ponegde maglovito ili sa sumaglicom, a tokom dana sunčani periodi i toplije od proseka, mada uz stepen-dva manju dnevnu temperaturu nego u sredu. Malo više oblaka biće na severu Vojvodine. Vetar slab, ujutru južni, a popodne severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 3°C do 9°C, a maksimalna od 14°C do 19°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata od 7°C do 11°C.

U petak i za vikend malo niža temperatura uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Postoji mala mogućnost za kratkotrajnu kišu u petak ujutru. Za vikend suvo prema današnjoj prognozi.