METEOS: JUTRO HLADNO, A TOKOM DANA SUNČANO I TOPLIJE

U petak jutro hladno, ponegde uz slab mraz pri tlu. Tokom dana pretežno sunčano i malo toplije nego u četvrtak. Popodne će biti malo oblaka na severozapadu. Vetar slab severoistočni, istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -1°C u Požegi do 6°C u Beogadu, a maksimalna od 18°C do 21°C koliko se očekuje u Negotinu. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata od 7°C do 12°C.

U petak u Kruševcu jutro hladno, a tokom dana sunčano i toplije nego u četvrtak. Vetar slab severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, maksimalna do 20°C.

U subotu prolazna oblačnost u toku jutra i prepodneva može uzrokovati kratkotrajnu kišu ponegde. Tokom dana sunčani periodi i lokalni razvoj oblaka uz retku pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Vetar slab jugoistočni, južni i jugozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 10°C, a maksimalna od 19°C do 22°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 8°C do 12°C.

U nedelju sunčani periodi uz dalji porast temperature. Biće malo nestabilnije uz dnevni razvoj oblaka i moguću ređu pojavu kratkotrajne kiše ili sa ponekim lokalnim pljuskom. Početkom iduće sedmice toplo i nestabilno uz moguće kratkotrajne lokalne pljuskove. Dnevna temperatura malo iznad 20°C.