METEOS: I U PETAK SUNČANO I VRUĆINA, TEMPERATURA DO 37°C

U petak nakon prijatnog jutra, u toku dana pretežno sunčano i jaka vrućina. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 22°C, a maksimalna od 35°C do 37°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata od 23°C do 29°C.

U petak u Kruševcu pretežno sunčano i vrućina. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna do 36°C. Uveče vedro. Temperatura u 22 sata oko 26°C.

U subotu pretežno sunčano i jaka vrućina. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 15°C do 23°C, a maksimalna od 36°C do 38°C. Uveče suvo i toplo. Temperatura u 22h od 23°C do 29°C.

U nedelju nekoliko stepeni niža temperatura i manja vrućina uz dnevni razvoj oblaka i moguću ređu pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova popodne i krajem dana. Iduće sedmice toplo, ali ipak sa nešto manjom vrućinom i dnevnom temperaturom od 30°C od utorka, srede i razvoj oblaka uz moguću ređu pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova u popodnevnim satima.