METEOS: I U PETAK OBLAČNO I HLADNO, DO 6°C

U petak ujutru slab mraz ponegde, a tokom dana promenljivo oblačno i hladno sa povremenom kišom, susnežicom i vlažnim snegom.Uveče suvo. Vetar slab, severni i severozapadni, u Timočkoj Krajini umeren do pojačan. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°Cdo 2°C, a maksimalna od 4°C na jugu do 9°C u Negotinu.

U petak u Kruševcu hladno i promenljivo oblačno sa povremenom kišom i susnežicom. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna do 6°C.

U subotu ujutru slab mraz. Tokom dana postepeno naoblačenje koje se širi iz pravca jugozapada i juga i donosi kišu, susnežicu i sneg, najpre južnim, a zatim i centralnim krajevima. Na severu ostajesuvo do večernjih sati. U nedelju i ponedeljak hladno i pretežno oblačno sa kišom, susnežicom i snegom uz dalje povećanje visine snega na planinama. Snežni pokrivač se može formirati i u nižim predelima. U utorak padavine postepeno prestaju, a od sredine iduće sedmice suvo uz postepeni porast temperature.