KUP UTAKMICE KRUŠEVAČKIH TIMOVA /video

Prošle subote je Napredak u prvenstvu poražen od TSC-a rezultatom 1:3. U sredu 25. Septembra, u šesnaestini filana KUP-a Srbije, Napredak još jednom dočekuje ekipu TSC-a.

 

“Imamo popravni već u sredu. U subotu smo bili svedoci jedne utakmice koja je zadovoljila sve prisutne, puna ritma i tempa. Mi nismo imali dovoljno koncentracije i znanja, neko kaže i sreće, u nekim trenucima, oni su svoje šanse iskoristili i pobedili. Imamo dovoljan fond igrača, neke igrače ćemo odmoriti, nekima dati više prostora. Očekujemo da  iznesemo utakmicu na najbolji mogući način koji budemo mogli i da se odužimo navijačima za podršku koju su nam u subotu pružili. Fascinantno je bilo i za vreme utakmice i posle utakmice, i meni je to poseban doživljaj i jedna stvar koja daje dodatan motiv i vetar u leđa. Reakcije naših navijača tokom utakmice a i posle nje su bile fantastične i ja im se zahvaljujem na tome. Nama ostaje da im se u narednom periodu odužimo za to dobrim partijama i dobrim rezultatima”, rekao je šef stručnog štaba Napretka Predrag Rogan, najavljujući utakmicu u KUP-u.

 

Utakmica Napredak-TSC igra se u sredu 25.septembra u 15:30 časova na stadionu Mladost u Kruševcu. Ulaznice za utakmicu biće puštene u prodaju na dan utakmice od 10:00 sati. Cena ulaznica je nepromenjena: sever 150,istok 250, zapad jedan 300 i zapad dva 400 dinara.

 

 

Od 15.30 u četvrtak 26.septembra na gradskom stadionu, Trayal će ugostiti superligaški tim Radnik iz Surdulice, u utakmici šesnaestine finala KUP-a Srbije.