IZVINJENJE I NAJAVA POSLEDNJE UTAKMICE U 2018.

Poslednji meč 21.kola Super lige Srbije i jesenjeg dela Prvenstva Srbije, igraće se nedelju od 19.00 časova, kada će se u „derbiju juga“ ili popularnom srpskom El clasicu sastati kruševački Napredak i niški Radnički. U poslednjoj utakmici između ova dva tima, u julu ove godine bilo je dosta golova, konačni rezultat 3:3, a šta možemo da očekujemo 16.decembra, na konferenciji za novinare superligaša iz Kruševca rekao je šef struke Napretka Milorad Kosanović.

 

Svi igrači Napretka na raspolaganju su stručnom štabu za utakmicu u nedelju, jedino povređeni Ndiaje će, zbog povrede, morati da pauzira i sa treninzima i igrom do proleća.

 

Ekipa Radničkog iz Niša u Kruševac dolazi sa samo jednim porazom ove sezone, upisanim u meču sa Crvenom zvezdom, ali ako postoji tim sa kojim Nišlije teško izlaze na kraj u poslednjih nekoliko godina – to je upravo sastav trenera Milorada Kosanovića. Trener Radničkog Nenad Lalatović je pred nedeljnu utakmicu rekao da Napredak poštuju, ali da njegov tim u Kruševcu 16.decembra želi pobedu.

 

Na prošlonedeljnoj konferenciji za novinare kruševačkog Superligaša, došlo je do novog verbalnog sukoba između Sanje Milutinović, dopisnika sportskog lista “Žurnal” i šefa stručnog štaba FK Napretka Milorada Kosanovića. Nakon pisanog izvinjenja Kosanovića za izrečeno da bi dopisnica Žurnala trebalo da ide kući da sprema ručak, danas je Sanja tražila i dobila i javno izvinjenje.

 

Milutinović je rekla da je na izvinjenje Kosanovića čekala 9 meseci, počev od dana kada je sukob i krenuo nakon meča, takođe, protiv Crvene zvezde u Beogradu, tako da Kosanović odgovor da li ona izvinjenje prihvata može da očekuje najviše za 3 meseca, ali, s obzirom da su, kako saznajemo, nakon konferencije za novinare Milutinović i Kosanović otišli na zajednički ručak, nadamo se da su “ratne sekire” zakopane a izvinjenje prihvaćeno i da će, ubuduće, konferencije za novinare fudbalskih klubova, biti posvećenje fudbalu.

 

https://www.youtube.com/watch?v=3GVpnm_HvEU