HUMANITARNI KONCERT „ZA KATARININ SIGURNIJI HOD“

Već godinu ipo dana traje akcija „Za Katarinin sigurniji hod“. Kroz različite humanitarne aktivnosti prikupljena je određena suma novca, a kako bi naša mlada sugrađanka konačno dobila protezu, neophodno je da se svi solidarišemo i kupimo kartu za koncert koji će se održati u kruševackoj Hali sportova u utorak, 07. marta.

Nastupiće veliki broj izvođača, među kojima i Milica Todorović, najavljuju organizatori iz Sokolskog društva Kruševac. Cena karte je 500 dinara, a sugrađani ih, osim u menjačnicama „Kentaur“, mogu kupiti i na štandovima kod Doma sindikata i Trgu glumaca. Pozivaju se svi, bez obzira na muzičke afinitete i ukuse, da kupe kartu i podrže Katarinu i njenu borbu. Neophodno je da se proda 3000 karata, kako bi naša mlada sugrađanka, koja je rođena bez noge, dobila protezu.

Sledeći cilj i zadatak svih nas je prikupljanje novca za nastavak lečenja Kristine Blagojević, koja boluje od zloćudnog tumora i jedini način da pobedi bolest je lečenje u Japanu. Svi koji zele da pomognu mogu da uplate novac putem Fondacije „Budi human“.