FK NAPREDAK SPREMNO U SUBOTU DOČEKUJE FK RADNIK

Dvanaesto kolo Super lige igra se u subotu 20. oktobra, u okviru koga će Napredak dočekati Radnik iz Surdulice. Utakmica počinje u 19:00 sati. Najvljujući predstojeću utakmicu, šef stručnog štaba Milorad Kosanović rekao je da ona dolazi u pravom trenutku za Napredak, i da joj je posvećena velika pažnja:

 

“ Za nas je to veoma bitna utakmica koja bi mogla da nam donese određeni mir i kojom bi smo mi prevazišli one situacije koje su nas pratile tokom priprema i sa početka prvenstva. Maksimalno smo skoncentrisani i veliku pažnju poklanjamo ovoj utakmici. Radnik je dobar i korektan tim, vrlo čvrst i snažan, koji nema mnogo bodova, ali ne gubi utakmice sa velikom razlikom. U koliko želimo da napravimo pozitivan rezultat,moramo biti spremni svih devedeset minuta.“

 

Kosanović smatra da njegova ekipa ima snage i volje i da bi, ukoliko budu pružili dobru igru kao protiv Čukaričkog i Vojvodine, mogli da naprave dobar rezultat: “ Svi igrači su na okupu, Veškovac i Ostojić su juče odigrali po poluvreme, Eskić se vratio iz reprezentacije, tako da nemamo problema“.

 

Nikola Eskić je na poziv trenera Milana Obradovića učestvovao u kombinovanoj mladoj reprezentaciji Srbije u utakmici protiv reprezentacije Francuske (U-21): “ Zadovoljstvo je nastupiti za reprezentaciju Srbije i biti deo tima. Reprezentacija Francuske je dugo na okupu,igraju lep fudbal, tako da nam je svima bilo veliko iskustvo. Što se Radnika tiče, oni su dobra,organizovana ekipa. Ni jedna utakmica nije laka, mi ćemo dati svoj maksimum, i to nam je prilika da se približimo vrhu tabele“.

 

Karte za utakmicu napredak-Radnik biće puštene u prodaju na dan utakmice od 10:00 sati na blagajnama stadiona Mladost u Kruševcu. Cene ulaznica su: sever 150,istok 250, zapad jedan 300 i zapad dva 400 dinara.

 

Izvor: fknapredak.rs